De eerste levensjaren van M & J (video’s)

Zoals ik reeds eerder schreef, ben ik nogal een bijhouder, en ik ben duidelijk niet de enige :-).

Ik wil dan ook zo veel mogelijk vastleggen op foto (met als resultaat een Instagram account vol kinderspam, ahum). Filmen daarentegen, dat gebeurt hier veel minder. Op Instagram plaats ik wel geregeld video’s van de kindjes, maar die duren telkens maar 15 seconden, wat nogal belachelijk is om bij te houden achteraf.

Nochtans was ik ooit goed begonnen. Vanaf de geboorte van Marcel begon ik ijverig al zijn doldwaze baby-avonturen vast te leggen op film. En wanneer Marcel één jaar werd had ik dan ook al een filmpje van zijn eerste levensjaar in elkaar gebokst.

Ok, ik geef toe, redelijk amateuristisch. De filmpjes zijn zeker niet van topkwaliteit en bij nader inzien had ik ze ook een pak mogen inkorten.

Het belangrijkste is dat de kindjes zelf ZOT zijn van hun filmpjes. “Gaan we nog eens naar mijn filmpje kijken moeke?”. De jaaroverzichten zijn ook telkens voorzien van hun eigen soundtrack, dus wanneer Marcel één van die liedjes op de radio hoort moet hij ons daarop wijzen “das het liedje van mijn geboorte hé moeke?”.

Zin om de filmpjes te bekijken?

Misschien heb ik ooit nog eens de moed om wat filmpjes bij elkaar te rapen, maar misschien moet ik dan eerst mijn filmtechnieken nog wat bijschaven :-).

En jullie? Leggen jullie veel vast op foto of op film?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s