Luxuria (onkuisheid – lust –wellust) #ouderzonden

Week drie van de blogchallenge #ouderzonden. De zonde van deze week is luxuria (onkuisheid – lust – wellust)

Wat doe je om jezelf graag te blijven zien en dit over te brengen aan je partner nu je in de eerste plaats vooral ‘ouder van …’ bent?

Allereerst vind ik mezelf niet enkel ‘ouder van…’. Ik hoop dat ik toch meer ben dan enkel dat. Uiteraard is dat wel de belangrijkste rol van mijn leven. Maar ik ben ook dochter/zus/vriendin/collega/…

Maar wat ik dus blijf doen om mezelf graag te blijven zien en dit over te brengen op mijn partner?

Mezelf graag zien, dat is iets met ups en downs. Het is hier uiteraard niet alle dagen sunshine, lollipops en raindbows, maar wij zijn een topduo. Wat ik vooral belangrijk vind in onze relatie is tijd maken voor elkaar (wat niet altijd simpel is wanneer er twee kleine kindjes rondlopen die u gesprekken constant onderbreken). We maken er een punt van om samen aan het avondmaal te zitten, en samen te gaan slapen (en dit alles zonder smartphone in de hand, serieus werkpuntje voor mezelf…). Dat zijn misschien maar kleine dingen, maar daar voelen wij ons verbonden door. Samen. Gelukkig.

Tijd maken voor elkaar doen wij ook door regelmatig samen op stap te gaan. Gelukkig zijn wij gezegend met een netwerk van geweldige opa’s en oma’s (ik snap dat dat voor sommige mensen niet zo vanzelfsprekend is). Het allerliefst gaan wij dan gewoon op restaurant (wij eten nogal graag), maar dat kan evengoed een concert zijn. Daar bovenop hebben wij een gelijkaardige smaak in eten, muziek, films, … Dus zijn er veel opties om leuke dingen samen te doen :-).

Mezelf uren opmaken vooraleer we er samen op uit trekken, hoef ik alleszins niet te doen. Mijn vent weet amper welke kleding ik heb aangetrokken, en of ik al dan niet een hele dag met een vuile choco mond heb rondgelopen.

Ge kunt u dan de vraag stellen of hij misschien snel content is, of misschien trekt hij het zich gewoon geen *** aan. Ik hoop op het tweede :-).

Dat hij mij gewoon graag ziet, met al mijn gebreken.

Schollekes!

2 gedachten over “Luxuria (onkuisheid – lust –wellust) #ouderzonden

  1. Mooi! Ik ken jullie natuurlijk niet persoonlijk maar op de foto’s zie ik inderdaad wel een sterk koppel. Jullie doen veel leuke dingen samen, zowel met als zonder de kindjes. Wij ook maar ik merk toch dat tijd met ons 2 het eerste is wat ik skip als het te druk wordt… En dat is niet goed, dus ik werk eraan!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s