Bezoek aan de Verbeke Foundation

Het stond al langer op ons to-do lijstje, maar afgelopen weekend is het er eindelijk van gekomen en brachten we een bezoek aan de Verbeke Foundation.

De Verbeke Foundation is een museum van moderne en hedendaagse kunst in Kemzeke. Geen standaard museum als je het mij vraagt :-). De kunstwerken werden verzameld door Geert Verbeke, en dit in de loodsen van zijn voormalig transportbedrijf. Een deel van de collectie is permanent, maar er zijn ook wisselende tentoonstellingen.

We vielen er van de ene verbazing in de andere. En ook de kindjes liepen enthousiast rond, en voor rondlopen is genoeg ruimte voorzien, maar liefst 12 hectare natuurgebied! Tussendoor of na je bezoek kan je iets drinken in de grote orangerie of op het terras zoals wij deden (wij hadden geluk met het prachtige weer). Helaas hebben we niet de tijd gehad om alles te bezichtigen, reden genoeg om nog eens terug te komen me dunkt!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, én zeker in dit geval. Ik ga er dus zelf geen woorden meer aan vuilmaken. Ga het gewoon zelf eens ontdekken :-).

img_2402

Een gedachte over “Bezoek aan de Verbeke Foundation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s