Day in the life

Mijn blogfrequentie is hier serieus aan het zakken. Nochtans staan er verschillende “concepten” klaar, maar niets raakt afgewerkt of lijkt me zinnig genoeg om te publiceren. Bij deze dus een super random fotoverslag van afgelopen zondag. Nog eens een picture log dus. Here we go.

We beginnen de dag in de douche.

Marcel besluit om (weer) lekker lang door te slapen. Jeanne is hier altijd de vroege vogel in huis… In tegenstelling tot Marcel, die blijft al eens graag in zijn bed liggen stinken tot 10 uur.

Ik moest nog steeds naar de aflevering van Belpop kijken met Arsenal. Dat combineer ik dan ook graag met de was plooien en wat strijkwerk :-).

We steken de kinderen in de auto want we hebben afgesproken met vrienden in Wellen om de Bottelarij een bezoekje te brengen.

We drinken een biertje “’t Bottelke”, en een kwartiertje later staan daar ineens ons beste vrienden op het terras. Toevallig elkaar tegenkomen in een bottelarij in een boerengat op 100 km van uw deur, het kan iedereen overkomen.

Vandaag stond er een specialleke op het menu van de bottelarij, namelijk de poppenkast van Dr. Sandoro’s Wagen der Wonderen. In een pikdonkere en lekker warme caravan konden we genieten van een originele poppenkast waarin er verschillende boeren en scheten moesten gelaten worden om het ontsnapte monster de gorgon terug in zijn kooi te krijgen. Beetje griezelig vond Jeanne. Marcel bleef zichzelf wel stoer voordoen.

Daarna brachten we een bezoekje aan de Welwezens (die wonen namelijk in de Bottelarij). Een leuke zoektocht voor kleine kindjes :-).

Nog wat data verbruiken van de smartphones van de mama’s en papa’s staren, want wat doen we anders als het mooi weer is?

Marcel werd door zijn meter verleid om nog een bezoekje te gaan brengen aan hun nieuwe zwembad. Daar kan onze waterrat uiteraard geen nee tegen zeggen.

Dan was het al weer veel te laat geworden, dus dringend tijd om in de auto te kruipen. “Dat is toch een ver land hé, de limburg?” zuchtte Marcel nog maar eens.

2 gedachten over “Day in the life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s