What’s up #2

De inspiratie en de goesting om een nieuwe blogpost te schrijven ontbrak me de laatste tijd een beetje. Op Instagram blijf ik wel kei actief, ge zijt een spammer of ge zijt het niet.

Een kleine update is hier wel op zijn plaats.

  • Gekeken

Riverdale Some serious teenage drama. Na verloop van tijd had ik geen idee meer waarom ik bleef kijken, maar ik heb alle seizoenen toch flink uitgekeken (soms eerder uitgezeten). Het verhaal is zo van de pot gerukt, en tijdens de laatste aflevering was ik compleet in de war door de vele belachelijke plottwists. Maar ergens genoot ik er toch van :-). Ideale serie om op te zetten tijdens het strijken.

The Sinner Een spannende psychologische detectivethriller over een vrouw (gespeeld door Jessica Biel) die nogal geheel onverwacht een moord pleegt. Deze keer draait het niet om wie het deed, maar WAAROM ze het deed. Meeslepend verhaal.

You Een man raakt geobsedeerd door een vrouw die zijn boekwinkel bezocht. Origineel verhaal, soms weet je niet meer of je nu aan haar of aan zijn kant staat.

  • Gelezen:

Fictie:

Het geheim van mijn man – Liane Moriarty

“Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is. “

Luchtig, ook al gaat het over niet zo’n fijne zaken. Ik vond “Grote kleine leugens” wel beter, maar deze was zeker ook de moeite.

Non-fictie:

The Mind/Body Prescription – John E. Sarno

The great pain deception – Steven Ray Ozanich

Beide boeken draaien rond dezelfde materie, namelijk over de mens en zijn complex samenzijn van lichaam en geest. Hoe het psychologische allemaal invloed heeft of kan hebben op (chronische) pijn. Het klinkt allemaal zó logisch, en  er is eigenlijk helemaal niets “zweverig” aan.  Het boek van Steven Ozanich heb ik nog niet volledig uitgelezen (wel al zot veel in gemarkeerd met mijn fluostiftje), en het heeft nog tijd nodig om te bezinken. Hierover deel ik later misschien wel meer.

  • Bezocht

Eind april gingen we op familieweekend naar een Roompotvakantiepark in Domburg.

Helaas wat frisser weer gehad. Moest ik onze vakantie nu niet in een verkeerd weekend geboekt hebben (als in: tijdens de paasvakantie zoals afgesproken), zouden we mooi weer gehad hebben. Enkel de laatste dag was de zon van de partij, maar op de laatste dag moet ge ook nog op tijd naar huis rijden, dus daar zijt ge dan vet mee… Voor de rest was het wel plezant hoor :-). Al moesten er af en toe kinderen gedragen worden die na een iets te lang uitgelopen restaurantbezoek nog te moe waren om te stappen. Maar onze Marcel vond dat “als ge kinderen wilt, moet ge ze maar dragen ook”.

 

2 gedachten over “What’s up #2

  1. Haha riverdale klinkt wel iets voor mij, mijn laatste guilty pleasures waren Pretty little liars en 13 reasons why, ook niet meteen voor volwassenen bedoeld 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s