What’s up? #3

Long time no see. Ondertussen ligt de zomervakantie al een tijdje achter ons, en is mijn favoriete seizoen aangebroken, de herfst!

Een kleine update is misschien wel op zijn plaats:

  • Het lijkt inmiddels een eeuwigheid geleden, maar we gingen in augustus op reis naar Corfu. Voor het eerst vliegen met de kroost, spannend voor mij (hallo vliegangst!), minder voor hen blijkbaar. We hadden een superfijne vakantie met mooi weer, lekker eten en echt eens tijd voor en met elkaar. Echt genoten dus. Ik ben nog in twijfel om hierover een hele blogpost te schrijven… Heeft iemand hier nood aan :-)?
  • Marcel werd in september 7 jaar. Zijn verjaardagsfeest vierden we reeds in de zomervakantie (dat doen we samen met dat van Jeanne), hij kreeg wel nog een verjaardagsfeest met klasgenootjes. Ondertussen kunnen we al beginnen rondkijken naar zalen voor zijn lentefeest. Hoe snel gaat de tijd?
  • September is hier echt de verjaardagsmaand bij uitstek, want naast Marcel werden ook de man en zijn broer weer een jaartje ouder. Mijn schoonbroer kreeg een nieuwe voordeur, dus die trakteerde ons op een weekendje Sofia. Mooie stad, prachtig hotel én fijn gezelschap. Zeker eens de moeite waard als citytrip. Ik geef je hierbij alvast een hoteltip en een restauranttip.
  • Marcel heeft ondertussen een hobby. Terwijl vele van zijn leeftijdsgenootjes al een eeuwigheid hobby’s lijken te hebben, had Marcel hier (nog) geen oren naar. Er zit geen geboren voetballer of muzikaal genie in hem verscholen (denken we nu toch). “Ik ben wel een gamer hé moeke”. Maar ook gamers moeten af en toe wat beweging krijgen, dus stuurden we hem op hoop van zege dan toch maar naar de volleybal en halleluja het bevalt hem!

    Wel handjes houden met de BFF uiteraard.
  • Onze huwelijksverjaardag (8 jaar!) viel eveneens in september. Door alle festiviteiten is deze een beetje ongemerkt gepasseerd, maar dat maken we normaal gezien deze week nog in orde met een etentje :-).

Ik denk wel dat jullie nu terug een beetje mee zijn, of zijn er nog vragen misschien? Shoot!

4 gedachten over “What’s up? #3

  1. Nog voordat je de vraag stelde, dacht ik: “Huh, Corfu? Dat heb ik precies gemist” 😀 Dus hell yeah voor die blogpost! Wij plannen volgend jaar voor het eerst eens te vliegen en Corfu lijkt me ideaal als bestemming daarvoor. Laat die tips maar komen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s